Ghid de decor pentru cameră de hotel

În cazul în care să Mănânce și să Bea Ca un Local din Bologna
octombrie 19, 2017
Show all

Ghid de decor pentru cameră de hotel

cameră de hotel

cameră de hotel
Pentru a decora cu gust si eleganta camera de hotel, nu aveți nevoie pentru a avea servicii de decoratori de reputație. Cu un pic de atenție și îngrijire, puteți obține rezultate excelente, care va face camera un loc cu farmec unic. Aceste sfaturi vă vor fi utile atât pentru persoanele care au un hotel și catering de afaceri și vreau să dau o atingere profesionist și de a oferi clienților dumneavoastră o stea cu cel mai bun decor, precum și pentru cei care doresc pentru a impregna că amprenta în camerele din casa ta, de exemplu, în camerele pentru oaspeți.De multe ori ni s-a întâmplat: am căzut în dragoste cu camera de orice hotel în care ne-au găzduit. Decor în acest tip de camere este esențială pentru atragerea clienților și, mai presus de toate, pentru a obține înapoi. Vom urmări eleganță, în plus față de crearea unui spațiu care este confortabil și practic, cu confort mai presus de toate. În acest articol unCOMO, vă oferim un ghid pentru decorarea de camere de hoteluri.

Luminoase și aerisite
O cameră de hotel luminos și aerisit este cheia pentru clienții pentru a obține să se simtă cel mai mare bine în ea. Profita de colțuri de aceeași și alegeți culori care face să arate ca și spațioase posibil. Lasa soarele și lumina de afara sunt protagoniști în decor!Locul unde este situat și tipul de clienți ai de gând să primeascăNu decorará ca un loc pentru un hostel pentru tineri, la un loc unde, în mare parte, de a merge la culcare familii sau cupluri. Înainte de a vă decide pentru unul sau celălalt stil, ne vom gândi ținta noastră de oaspeți.În plus, este un succes impregnarle o discretă notă de la oraș sau la locul unde este situat. De exemplu, ne va ghida spre un stil care este mai rurale dacă camera noastră este situat în mijlocul munților și călătorii noștri se uite pentru a se relaxa, de calm și de deconectare, sau ne pot da unele locale atingere, se deplasează spre pereții camerei, orașul unde este situat hotelul.

Culoare și bucurie
Deși putem opta pentru culori mai vii și mai sobru, este întotdeauna bun pentru a recrea un aspect de bucurie, dinamism și bunăstare, care însoțesc turiștii în timpul nopți de vis.De exemplu, în unități de cazare jos de plajă, o bună combinație de albastru și alb, bine distribuite, cu mobilier care urmează armonie in terasa, va fi un pariu care este în stare cameră de hotel proaspătă și de a câștiga.Hotelurile sunt, de asemenea, de gând să viseze. O cameră într-o unitate de cazare poate fi decorat într-un mod infinit și este destinat pentru multe utilizări diferite, dar niciodată nu doare pentru a da o nota de romantism și un pic de fantezie în decor.

Scăpa de convențional
Dacă doriți ca această cameră să fie amintiți-vă ca pe ceva special, fuge de mobilier și elemenots tipice și inovează în ele și în decor în sine. Secretul constă în a da o amprentă unică. Deși contrastul alb-negru poate fi un pariu sigur, nu uitați să introduceți detaliile care face camera unic..De exemplu, puteți încerca pentru a rula departe de pereți netezi și pariu pentru pictura un perete de alta culoare sau integra tapet pentru a se potrivi perdele pe bordura patului.Decorul ar trebui să urmeze o armonie. Perdele, cuverturi de pat, fotolii suplimentare trebuie să fie puse împreună cu alte fiecare pentru end-efect nu se produce o respingere în clienții noștri. Este că, la sfârșitul perioadei de ședere, să se simtă ca într-un loc special, într-un loc care a fost răsfățat de detaliu pentru bunăstarea ta.

Cameră de hotel funcționalitate

Acesta integrează toate elementele care pot fi utile pentru călători: dacă aveți de gând să-și petreacă o noapte, pentru sejururi mai lungi. Gasi tot ce ai putea avea nevoie. De exemplu, diferite forme de iluminat, locuri pentru a stoca și organiza obiecte, prize de putere accesibile, lămpi, mici detalii, cum ar fi un fierbător de apă și ceai pungi, oglinzi, perne de diferite tipuri și dimensiuni, un sistem reglabil de jaluzele si perdele, astfel încât să puteți alege cantitatea de lumină care intră în cameră… Acesta trebuie să fie un spațiu în care toți să se simtă bineveniți și putem personaliza în funcție cameră de hotel de nevoile dumneavoastră.

Comments are closed.