În cazul în care să Mănânce și să Bea Ca un Local din Bologna

Londra Staycation: Zetter Hotel în Clerkenwell
octombrie 18, 2017
cameră de hotel
Ghid de decor pentru cameră de hotel
decembrie 4, 2017
Show all

În cazul în care să Mănânce și să Bea Ca un Local din Bologna

Bologna este un oraș fantastic pentru iubitorii de alimente și băuturi. Veți fi imediat fermecat de străzi înguste, căptușite cu 40 de km de grand porticuri, un mare și altele mărunțire, adăpost din Nordul italiei, de ploaie și de soare în timpul verii. Rugina pereți roșii, uneori teasing roșu, galben și maro. Un loc vechi cu primul înregistrat de universitate, există o mulțime de studenți aici și este un tânăr oraș aglomerat, în ciuda vârstei sale. În regiunea Emilia Romagna, o provincie italiană, amplasat între Milano, Florența, Veneția și Genova, acesta este, de fapt două provincii istorice, Emilia Și Romagna, atât cu propria lor hrană și vin de identitate, dar cu fire comune.

Acasă la șunca de Parma, parmsesan branza si otet balsamic, iar acestea sunt doar cele mai faimoase că ați auzit de ea, este, de asemenea, casa de paste, special tagliatelle cu ragu, lasagna, tortelloni și tortellini in brodo. Există mai multe locală pâine, gnocco fritto (numit torta frigănele din Parma), un prăjit pâine umflată care te chestii cu salam, si tigelle, mic model pâine făcută în mod tradițional în stive de încălzit rotund teracota, acum în tigăi peste un foc.
Capitala, Bologna este un oraș minunat pentru a începe de la. Ușor de pe ochi, maro, portocaliu și galben clădiri sunt căptușite cu porticuri – pasarele arcuite – care proteja de ploaie în timpul iernii și de soare în timpul verii. Acesta este un superb oraș boem, marimea perfecta pentru un week-end explorarea, și are multe de oferit în termeni de trattorias, gelaterias și salumerias. Acesta este o bază excelentă pentru a explora restul de Emilia Romagna. Trenurile sunt rezonabile și frecvente, dacă aveți o mașină, la țară are multe de oferit și că s-ar pierde mult dacă nu-l exploreze.

Lambrusco și Sangiovese sunt cei mai prolifici vinuri locale. Lambrusco, o superba vin spumant, a cărui reputație a din păcate a suferit din cauza la o mulțime de ieftin imitatori în supermarket-uri. Preferatele mele au fost seci spumante roșii și trandafiri, unele bogat și gros, și altele ușoare și transparente. Lambrusco este vinul de Emilia, care este perfect pentru curățarea gurii după alimente bogate, de obicei, fierte în unt. Sangiovese este mai frecvent întâlnite în Romagna, în cazul în care uleiul de măsline este o grăsime de gătit de alegere. Ambele folosesc untura.

Există multe feluri de mâncare special pentru această regiune, care ar trebui să încercați în Bologna. Începe cu tagliatelle cu ragu (nu există nici un lucru, cum ar fi spaghete bolognese din Bologna), apoi tortellini in brodo și lasagna. Fiecare local vorbești are o preferință puternică și opinia cu privire la toate aceste feluri de mâncare. Ragu Bolognese tinde să fie foarte cărnoasă și servit cu un gustos tagliatelle de casă. Unii preferă pastele subtiri, dar nu pe mine, am fost de a descoperi.

Unde să Mănânci în Bologna

Sette Tavoli

Un local recomandat Rezolva Tavoli pentru mine, un superb restaurant local, lângă universitate. Eu zic locale în care au fost într-adevăr doar localnicii de acolo pe un plin de viață de zi la prânz. Camera este confortabil și mic și mâncarea este foarte bună. Meniul de prânz este teribil de valoare. M-am dus clasic și a avut o foarte bună tagliatelle cu ragu.

Caminetto D ‘ Oro

Caminetto D ‘ Oro este la limita superioară. Luminos și inteligent, lista de vinuri aici este foarte interesant, cu o vastă șampanie lista precum și o mulțime de vinuri locale și italiene. Meniul este tradițional, cu unele răsturnări de situație. Am avut un minunat porcini si trufe negre papardelle care a fost în special în ziua în care am vizitat.

Trattoria Anna Maria

Acum bine pe traseul turistic datorită copios de acoperire, Trattoria Anna Maria este încă servire foarte ood mâncăruri autentice. Tortellini in brodo este vedeta antena aici, mici umplute paste de casă cu mortadella, parmezan, prosciutto, nucsoara (ingredientele variază, dar în general acestea sunt de bază), servit într-un mod clar supa de carne. Am avut, de asemenea, stinco al forno, un alt fel de mâncare locale, cuptor fierte coadă de porc. care a fost atât de licitație, cu textura de confit de rață, sau similare.

Trattoria da Leonida

Trattoria da Leonida este una care s-a întâmplat în timp ce foarte foame. Am văzut semnul luminos și a urmat-o în jos un mic soare alee a găsi un minunat restaurant local. Ragu cu tagliatelle, din nou (am fost mai devreme în vacanță!) și un minunat starter de bresaola (aer uscat de vită) și anghinare salata. O terasă minunată în afara, și Lambrusco de jumătate de sticlă completat acesta. Mâncare bună și foarte plăcută loc.

Trattoria Montanara

Montanara este un alt local trattoria, favorizate de către localnici. Există o terasă afară (deși fie avertizat, oamenii, probabil, va încerca să-ți vândă ceva ca se duc trecut). Mâncarea este foarte bună aici, și am avut un excelent tagliatelle cu ragu, dar există o mulțime mai mult pe oferta. Jumătate de sticle de lambrusco sunt pe oferta, care sunt perfecte pentru solo meseni (sau, îndrăznesc să spun, lumina consumatorii de alcool!), care am fost cu această ocazie. Solo de mese este foarte mult subestimate.

Serghei

Ascuns pe o stradă laterală, Serghei a venit foarte recomandat. Favorizate de către localnici, și oamenii de afaceri locali, la ora prânzului, camera este foarte tradițional și relaxat. Tortellini in brodo a fost delicat și ofertă, și a fost timp pentru a încerca un nou paste formă, gramigna alla salsiccia (gramigna cu cârnați), care a fost excelent. Cârnați sosuri ragu (și sosuri ragu cu niște cârnați, împreună cu carne de vită și de porc) au fost un deschizator de ochi și va deveni parte din repertoriul meu, pentru sigur.

Drogheria della Rosa

Cel mai de caracter dintre toate restaurantele pe care l-am vizitat, Drogheria della Rosa nu are un meniu, bine fac, dar nu am totul și ei nu doresc cu adevărat să-ți dau oricum. Când ne-am așezat și am băut un pahar de prosecco turnat și a avut o placă de mușcături mici, inclusiv mozzarella și un pic de bruschetta, apoi ne-au spus ce a fost la ofertă și a cerut să aleagă. M-am dus pentru o tortelloni umplute cu stracciatela și squaquerone (două brânzeturi locale, unul moale și ascuțite, și unul elastic), cu sote de dovlecei flori servit pe partea de sus. Nu a fost nici un lambrusco pe lista (!), dar am avut un minunat sangiovese. Nu am pofta de mancare pentru un intreg secondi, dar ne-au dat plăci mici de unele frumoasă și proaspătă Adriatică pește, dentice, cu verzii, care au adus de-afară să ne arate înainte de a mers la cuptor. Un platou de fructe proaspete urmat și biscuiți de ciocolată au trecut în jurul valorii de după (erau deserturi dacă ați fi avut loc, dar asta a fost ultima mea noapte, după două săptămâni de a manca). Proiectul de lege venit de la un foarte rezonabil 80 eur pentru 3 cu o sticla de vin. Din toată inima recomandat, pentru industria alimentară și experiență.

Osteria dell’ Orsa

Osteria dell’ Orsa – restaurant de urs – este ieftin și vesel, și servește mâncare foarte bună. Populare cu Bologna mulți studenți, este foarte atmosferic și mereu ocupat. Cu foarte bună de casă tagliatelle cu ragu pentru €6, puteți vedea de ce. Ei fac, de asemenea, frumos versiuni locale pâine, tigelle, pe care le puteți obține cu o selecție de mezeluri, Banco del Vino alături este perfect pentru un aperitiv înainte, dacă merge în seara. Ele servesc, de asemenea, mezeluri și pizza, pe care voi încerca la următoarea vizită.

Cel Mai bun Salumerias în Bologna

Simoni

Du-te pentru porchetta sandwich (mor!), cazare pentru orice altceva. Situat pe zumzet Prin Drapperie, este distractiv să stau aici, afară, dar în interior este destul de minunat. Bună selecție de vinuri locale, acest lucru este, de asemenea, un loc minunat pentru a stoc pe parmezan, mortadella, etc pentru a aduce acasă. Acolo este un alt unul mai jos pe stradă, care este doar de vânzare cu amănuntul, de asemenea,.

Tamburini

Bologna nu este vorba doar de paste si ragu, Bologna este, de asemenea, despre mezeluri, în special mortadella. Există multe locuri pentru a se deda, Tamburini este una dintre cele mai bune (chiar dacă ele pot fi, uneori, un pic ascuțit pentru turisti). Lângă magazinul este un bar / restaurant cu o terasă mare pe stradă. Opțiunile sunt variate, de la cele două vizite m-am concentrat pe lambruscos și mezeluri și brânză placi. Am avut, de asemenea, un minunat platou de (rece felii) porchetta cu muraturi. Ei au, de asemenea, face o mare aperol spritz. Care într-adevăr trebuie să aibă pentru aperitivo cel puțin o dată, în Italia.
Unde să Bea o Cafea în Bologna

Caffè Terzi

Italienii se mândresc cu cafea, și oricât de mult aș iubi un espresso pentru a da startul ziua mea, italiană amestecuri de cafea poate avea prea mult de dure robusta bean pentru gustul meu. Introduceți Caffè Terzi, care friptura si se amesteca stil tradițional Italian de cafea, ele au, de asemenea, pur Arabica cafea și interesante loturi mici, ca un sălbatic Etiopian cafea pe care am gustat-o din vizita mea. Camera este fermecător.

Comments are closed.