Londra Staycation: Zetter Hotel în Clerkenwell

Regiunea capitalei SUA: Washington DC, Camioane Alimentare Și Local Alexandria
octombrie 17, 2017
În cazul în care să Mănânce și să Bea Ca un Local din Bologna
octombrie 19, 2017
Show all

Londra Staycation: Zetter Hotel în Clerkenwell

Am o mulțime de călătorie, dar n-am merge în vacanță. Acesta este un echilibru care sunt dornici de a reseta, de nefuncționare este atât de important pentru a reseta un amețit creier. De călătorie pentru muncă este minunat, dar este întotdeauna de lucru. La prima geană de lumină, atunci când am stinge lampa de pe noptiera mea, eu sunt pe. În căutarea pentru fiecare oportunitate de fotografie, luarea de notițe, în căutarea pentru ceva diferit, care poate alții nu văd. Fiecare masa este o analiză, pentru calitate, pentru diferență. Fiecare aromă bună sau rea, este un șir de adjective, o poveste posibilitate. Desigur, am bucura de ea, dar oprirea este o bucurie și este mult prea rare. Uneori pare imposibil.

Am savura mici pauze, chiar dacă acestea sunt doar câteva ore. Țopăit într-un tren spre coasta de noapte, chiar și doar pentru o zi, pot fi refresh pe care îl doresc. Iubesc Londra staycation dar a trecut ceva timp de când am făcut-o. Londra este dotat cu hoteluri mari și mici, de tip boutique și de afaceri. Stilul meu se apleacă spre contemporane, ciudate, de tip boutique, întotdeauna confortabil, iar mâncarea trebuie să fie bun pentru că, de preferință, dacă eu sunt acolo doar pentru o noapte, nu vreau să plec. Luxul de a avea un pic prea mult vin la cină și apoi se îndrepta spre lift să se rostogolească în pat este tot o parte a perfect staycation. Este timpul în care am făcut mai mult. Să începem cu Zetter.

The Zetter – Un Contemporane Eco Friendly Hotel de tip Boutique din Clerkenwell

Am iubit Zetter când s-a deschis în 2004. Decorul este superb, contemporan și un pic ciudate. Le pasă de mediul înconjurător, Zetter a fost conceput pentru a fi eficiente energetic, din surse durabile și ecologice sensibile materiale de construcție au fost utilizate în construcții. O Echipa Verde a gestiona acest lucru lunar, asigură menținerea standardelor și noi inițiative sunt puse în aplicare.

Restaurantul hotelului lansat cu Bruno Loubet la cârmă în 2009. Am iubit-o și s-a dus de mai multe ori. Acesta a fost un favorit pentru a aduce vizite la prieteni atunci când au fost în oraș. Bar de-a lungul partea este relaxat și perfect pentru o prinde cu un prieten pentru o mai relaxat noaptea. Un loc bun, presupunând că au trecut primele date în cazul în care sunteți dispus să le aducă la liniște mai romantice locuri (știi la ce mă refer!).

Ședere într-un Rooftop Suite la Zetter

Pentru staycation am stat într-un Rooftop Suite cu un prieten. Planul nostru era să se calmeze, bucurați-vă de vin și o cină și trezi sentimentul odihnit ca posibil (vin permite!). Camera noastră a fost minunat, foarte confortabil, cu o mulțime de detalii superbe, un mini-bar bine aprovizionat cu gustări bune, acces nelimitat la tot și apă minerală din partea casei, unele interesante cărți și reviste, și chiar de table. Dacă aș avea mai mult timp, aș fi bucuros să scriu la un birou de zile. Baie a avut o cadă, duș și minunat Ren produse. Întotdeauna am ecartament un hotel de prosop de calitate si foi, ambele trecut confortabil aici. Bijuteria coroanei este enorm terasă. Cu o masă și două scaune, o canapea și două fotolii, și o mulțime de spațiu în între, acesta a fost locul perfect pentru noi, pentru a începe cu un pahar de vin înainte de cină.

Produse alimentare și de Vin la Zetter Club

Cina a fost la Club Zetter. Bruno Loubet a mutat pe și se mută înapoi în Australia. Condus acum de către bucătarul-șef Ben Boeynaems, ne-am bucurat de o cină minunată, repere de care au fost sunca, anghinare și salată de ouă; salata de sfecla rosie cu capră brânză de vaci și mere și mi-a plăcut Dingley Dell cotlet de porc cu pocnituri. Foarte bună pâine și petit fours, detaliile sunt bine participat.
Vinul este un punct de vânzare, în special pentru mine, cu o foarte bună selecție de vinuri de la robinet. Un teribil clare Albarino, un meci perfect pentru început, de a trece la o mai profundă Cahors pentru felul principal. Vin de la robinet este ecologic și bună valoare pentru bani, cumpara mereu ceva dacă tu a vedea it (idem cutie sau sac de vin: ai încredere în mine! când vinul este bun, și într-o cutie sau sac, este teribil valoare pentru bani). Calitatea vinului este în nici un fel de compromis, dacă ceva este mai vibrante. The Zetter, de asemenea, utiliza coravin, un sistem dezvoltat de un chirurg pentru a extrage vinuri ușor printr-o seringă care trece prin dopul, dar nu are nevoie de a scoate-l. Astfel, ei pot oferi o varietate de vinuri la pahar, și unele mare.

Micul dejun în Pat la Zetter

Micul dejun în pat este întotdeauna o plăcere și o necesitate atunci când pe staycation. Am avut englezesc Complet, cu ouă fierte, delicioase. Mare cârnați deosebit și un minunat smushy felie de budincă neagră. Prietenul meu s-a bucurat de florentin.

Doi dintre prietenii mei a stat aici cu normele lor de nunta petreceri de noapte inainte de nunta lor. Eu pot vedea de ce. The Zetter este un loc special, un superb hotel central, cu mâncare foarte bună și băutură opțiuni. Situat în Clerkenwell este, de asemenea, aproape de unele dintre mele preferate din Londra restaurante (Morito, St John, Calitatea Cotlet de Casa, Catel Club și Lyle). Este aproape de Shoreditch și King ‘ s Cross, precum și ca fiind un scurt dash din Soho, în cazul în care este în cazul în care inima ta se află.

Comments are closed.